SÅHÄR KUL HAR VI!

kände för att slänga upp en film på mig emely ruvejda och julia som emely har gjort, hihi så här kul brukar vi ha!


RED RED WINE

Wieeeeeeeee vet inte vad jag ska säga, jag är glad och mår bra!

gammal söt bild som vanligt

DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET



GIVE ME A SIGN

Gör ingenting förutom att sitta här framför skärmen eller vad man nu säger. Rolig skoldag, efter skolan gick jag på stan med kelly & emely Snart ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag nog plugga. Hoppas ni har en bra tisdag, uppdaterar lite senare!

bild sen i sommras, åh vad jag vill ha sommar nu!

NATTI NATTI


11 - EN BILD SOM ÄR FRÅN NÄR JAG VAR LITEN

Min storebror & jag!


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Idag var det skola pratade bort en hel del tid och fick inte så himla mycket gjort men så är det ibland, speciellt på måndagar när man går på kunskap. Efter skolan drog jag till julia hon har flyttat så var i deras nya lägenhet, skitfint verkligen! Lite innan 7 mötte jag min mamma så åkte vi hem åt mat och hämtade lite saker sen drog jag till pappa eftersom de är min pappa vecka. Kollade nyss på en sak från tv4... hampus och gustav är ju med överallt nu för tiden haha! vem vet dom kanske blir världskända om några år? ;) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och må bra, hoppas ni mår fint och har haft en bra måndag, ciao!


SOV GOTT


OJ HAHA GLÖMDE NÄSTAN ATT SKRIVA NÅT

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

jag åt nyss mat färsk lax med potatismos det var gott hehehe. vet inte vad jag håller på med som vanligt. Är iallafall hemma hos min pappa för er som inte visste det.. eh jag mår bra och hoppas att du gör likaså. Jag lyssnar på döbra musik verkligen! :D eeh ville bara skriva en liten hälsning där hade ni den, hejdåååååååå :D

HAAHAHA KOLLA VA FUL OMG DÖR den är gammal bara så ni vet :P

OCH BARA JAG VET VILKEN DY HAN VARIT I


10 - TVÅ SAKER JAG INTE KLARAR MIG UTAN


håkan hellström & mina vänner

'


DU ÄR DET FINASTE JAG VET


SHINE ON

Igår kväll runt 10 drog jag till julia helt spontant och sov där. Hon klippte också mitt hår i natt helt spontant haha så nu är det lite kortare men det blev bra iallafall! Idag vaknade vi typ halv 9 för vi skulle bära kortonger osv till deras nya lägenhet. Sen har vi bara tagit de lugnt. Nu lyssnar jag på bra sommarmusik och sitter o taggar som vanligt höhö. Lite senare ska jag plugga engelska wihu. Det är mindre än en vecka kvar tills jag är 16, jag är glad, jag mår bra, jag har världens finaste vänner och jag älskar mitt liv. Hihi hoppas ni mår minst lika bra det är ni värda. Kram!

hehe just det en sak till... den som fixar så att andre zuniga kommer hem till mig på lördag när jag fyller år älskar jag mest på hela jorden hihi han har överaskat jättemånga tjejer på deras födelsedagar och aa kände att jag också ville vara med om det .... hehe den som fixar det behöver inte köpa något hehehehehe (a)


Å KLUBBLAND

Idag mår jag bra, idag är jag glad. Kvällen har spenderats med sabine karl tobbe stoffe och zakke vi hade väl kul antar jag. Nu lyssnar jag på håkan och mår braaaaaa. Hoppas ni mår bra, ciao!

haha gammal bild bara för att...

///

håll min hand som om evigheten fanns, krama mig som om det vore din  sista och kyss mig som att det inte skulle finnas någon morgondag.

9 - 5 BILDER FRÅN DAGAR JAG MINNS 2011

östervik



HÅKAN HELLSTRÖM I APRIL



VÅGADE MIG PÅ EN FÖRÄNDRING



CHILLADE PÅ GRAND HOTELL MED SWINGFLY




LITE HÄNG BARA



LOVE IS MY DRUG

Tjenare! Sitter med musiken i öronen och är ganska trött men glad! Idag var jag på prova på dag på de geer linjen foto/film! Tror det blir mitt andraval till gymnasiet. Efter det gick jag till skolan och då var med alex och andre typ i 2 timmar tills vi nästan skulle ha samling. Efter skolan åkte jag hem o käkade senare träffade jag joseph vi åt glass, var på kulturhuset och sedan följde vi med delfi hem till honom och var där ett tag sen åkte jag hem. Imorgon är det fredag och jag har ingenting planerat buhu.. Iallafall ha de gött!

Btw ingen har väl misssat att edwards var och vandrade runt i norrköping idag? haha sjukt kul!


FICK EN ANONYM KOMMENTAR

Någon frågade om jag visste om håkan skulle ha signering eller spelning någon gång framöver, tyvärr vet jag inte det. Däremot vet jag att hans gitarrist daniel gilbert har något på g, vet inte om håkan är med på det eller om det bara är han själv. Men håller tummarna för att han dyker upp på peace and love eller något liknande i sommar. Sedan vet jag också att han ska släppa ett nytt album men om jag fattat det rätt så kommer det nog dröja ett tag!

8 - TVÅ SAKER JAG LÄNGTAR EFTER

Peace and love



Håkan Hellström


TIMBUKTU TILL PEACE AND LOVE!


OH MY GOD!!!!!!!

MAC MILLER KOMMER TILL PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag kan typ inte andas alltså OH MY GOD!!!!!!!!!!


JAG FÅR ABSTINENS EFTER DIG

Sitter här och lyssnar på musik like always. Ska försöka avsluta min diskusion med max på fb och sova snart. Tror jag ska träffa honom på sportlovet btw, kul! Har inget vettigt att skriva hade bara en extrem blogglust. Hoppas ni har det bra och sover så gott vilket jag hoppas ni gör just nu faktiskt. Nej nu ska jag sova, kram!

random bild

5 MÅNADER TILL SOMMARLOV


///

saker kommer att bli värre innan det blir bättre men när det gör det så får du komma ihåg vem som drog ner dig och vem som hjälpte dig upp.

//

Du vet att han är speciell för dig när det inte spelar någon roll vad du är för på humör, för han kommer alltid kunna få dig att le

FÖRVIRRAD

förvirrar mig själv genom att tänka för mycket, tänka för mycket på hur det hade varit om det sett ut på ett annat sätt, om det nu kommer fortsätta såhär eller om det kanske slutar som om det ändå var på det andra sättet. och jag vet inte vad jag tänker heller, men jag tänker på dig men jag vet inte riktigt varför.

BD

Idag när jag satt på spårvagnen påväg hem såg jag en kille med en broder daniel tröja, då blev jag ännu mer glad än vad jag redan var. Satt på spårvagnen och log som ett jävla fån för mig själv haha så glad var jag att jag inte kunde hålla mungiporna nere, vips var dom uppe vid ögonen! HIhi puss :*

7 - NÅGON JAG SAKNAR

finns flera som jag saknar men om det är någon jag verkligen saknar så är det karl


SÅ UPPSNÄRJD I DET BLÅ

Idag var jag och emma somsagt på prova på dag på john bauer. Hade ingen aning om vad som väntade när vi kom dit men det blev ganska kul ändå! Gick sedan vidare till skolan där jag pluggade musik och sedan gjorde lite förberedelser inför nationella proven som är om ca 2 veckor. Efter det gick jag och emely på stan en snabbis och nu sitter jag här och lyssnar på musik och tänker en hel del. Jag är superglad och jag älskar verkligen livet! Imorgon är det vanlig skoldag och senare på kvällen ska jag på öppet hus på film&musik gymnasiet ååh älskade skola <3 Uppdaterar senare som vanligt, ha de bäst!!

just nu


FÖRR I TIDEN SKULLE JAG DÖ FÖR DIG

Sitter i min säng och lyssnar på fin musik. Imorgon bitti ska jag möta emma i resecentrum så ska vi ta oss till john bauer där vi ska på en så kallad "prova på dag" har faktiskt ingen aning om vad vi kommer göra där. Vi ska vara där 8.30 iallafall. Är där till 12.30 om jag inte minns fel. Då drar jag sedan vidare till min skola och är där till 3. Får se vad jag hittar på efter skolan, har ingenting planerat än. Förut såg jag filmen kyss mig den var väldigt jobbig tyckte jag. Kommer nog inte se den igen men ångrar inte att jag såg den. Ha de gött för de tänker jag ha!


FINA HÅKAN


6 - EN BLOGG JAG LÄSER VARJE DAG

Jag följer ganska många på bloglovin så kollar ju ganska mångas bloggar varje dag. Men två stycken som jag alltid kikar in på även när dom inte uppdaterat är Illusioner.devote.se & antonkouba.se

JAG VET INTE VEM JAG ÄR

Det är dags att tänka efter och jag vill inte följa med. det har regnat hela sommaren och jag känner med det. jag ville vänta tills du frågade och du frågade tillslut jag hörde sånger i ditt huvud men dom kom aldrig ut. jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig jag kan inte skilja på om jag vill va med dig jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig. du ville prata häromdagen och helt plötsligt blev det tyst. jag undrar vad som hände vi som skrattade nyss. nu tror du säkert att jag hoppas på nåt som aldrig kan bli av. men jag har aldrig lyssnat när du lovat aldrig ställt några krav. jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig jag kan inte skilja på om jag vill va med dig jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. 

5 - 2 SIDOR JAG OFTA BESÖKER

FACEBOOK & YOUTUBE

BAILANDO POR EL MUNDO

Käkade precis.. det var väl sådär gott. Iallafall efter jag varit hos julia träffade jag emma och vi åkte hem till henne i åby. Vi gjorde ingenting som alltid och åt glass också som alltid. Nu sitter jag här som alltid och ja allt är i stort sätt som det altid är haha. Hoppas ni har det fint, imorgon är det måndag igen, ny vecka, nu kör vi!

en random bild från en sådan sommarnatt som aldrig tog slut, ett sådant ställe där man vill vara just nu

WHAT IS LOVE?

Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår som jag skrev att jag skulle göra med har inte kunnat pga flera anledningar. Igår efter jag varit hos joseph träffade jag julia & michaela senare åkte jag och julia vidare hem till jacob var där till 22 ungefär sen åkte vi två hem till julia och hade sjukt kul. Sov här lite spontant och nu fixar sig julia och om ett tag kommer jacob. Får se vad vi hittar på! Ha de gött så höres vi!

tog precis några bilder med julias cam så jag skulle ha någon bild men dom vägrar ladda upp sig så de får bli utan, blääää


DET GÅR EN VIND ÖVER VINDENS ÄNGAR

Nu ska jag fixa mig och äta något sedan tar jag spårvagnen till joseph vet inte hur länge jag kommer vara där men aa efter det ska jag och julia gå en snabbis på stan. Skulle kanske även sova över med henne och sabine ikväll? får se hur det blir med det. Uppdaterar säkert senare någongång, ha det gött!

sabine jag & emma från håkan kön i april

4 - EN GAMMAL BILD



emma emilia & jag lol

VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN

- en vacker dag kommer någon att gå in i ditt liv och få dig att väl inse varför aldrig har fungerat med någon annan

GAMMALT ÄR BRA!


3 - 10 SANNINGAR OM MIG

1. När jag blir stor vill jag bli musikproducent eller skådespelare
2. På onsdag klockan 21 är enligt mig sveriges snyggaste kille på tv (en fotbollsspelare från götet)
3. Håkan Hellström är verkligen allt för mig
4. Konserter är det bästa som finns
5. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter sommaren som jag gör nu
6. Den här veckan har jag nog tänkt mer än vad jag någonsin har gjort tidigare på saker och ting eller mer på personer faktiskt och livet i allmänheten
7. Oavsett vad som någonsin händer kommer Emma Dahlstedt vara en del utav mig
8. I natt drömde jag världens sjukaste dröm
9. När jag blir äldre ska jag flytta till göteborg när jag sedan har tillräcligt mycket pengar ska jag flytta till london
10. Jag drömmer om att få ha äkta "my super sweet sixteen" fest någon gång när jag fyller år. :D

16 SNART.. ÖNSKELISTA!

tröjor :

väskor :


dvd :


posters :


cd :


vad det nu heter sånadära aa ni fattar :



allting går att beställa på www.rockhouse.se klicka er sedan in på "håkan hellström" som står i en spalt på vänster sida där hittar ni allting!


SERIÖST.. GE MIG SOMMAR


FAST DU & JAG ÄR NÅGOT ANNAT NU

Även fast vår relation nu för tiden är lite skrämmande, nästan lite läskigt pga att vi låtsas som att vi inte känner varandra. Det känns som att du känner mig bäst på hela jorden. Enligt mig har du alltid varit något bra, typ för bra. Och jag vet inte hur det har gått till jag har aldrig sagt det till dig, inte till någon annan heller men jag insåg nu att jag verkligen älskar dig. Och jag menar då inte på "kärleksättet" jag menar på " den bästa människan på jorden" sättet. Det jag menar är nog att jag aldrig vill förlora dig.


/

Om du inte behandlar den du älskar väl, så ska du inte bli förbannad över att någon annan gör det.

2 - NÅGON SOM BETYDER MYCKET FÖR MIG


- SOMMARKÄNSLA -

I sommar ska jag ha riktigt roligt med mina vänner, dessa mysiga videos är videos på ställen jag ska till eller saker jag ska göra, jag lovar dig kollar på du viderona får du en riktig sommarkänsla!


SJUKT BRA MIX PÅ RIVERS FLOWS IN YOU


SÄG INGENTING TILL MIG



- hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig lyckas med att kunna titta på dig utan att känna någonting alls.


HEHE VILL HA


IMORGON <3333333

Haha kollade nyss ett jävligt kul klipp på en människa säger inget namn men en riktig heting här i stan ;) HAHAHAHAHA FYFAN. okej iallafall , som jag sa tidigare ska jag till rytmus imorgon och tydligen ska jag vara där till 16.00 och inte 15. Blev bara ännu gladare, en timma till med killar som kan spela gitarr!! heho. iallafall dör lite här för mig själv av garv kan verkligen inte sluta skratta haha så jävla kul. Okej förlåt ni fattar inget, ha de gött iallafall!


MOT PAPPA!

Sitter med musiken på som alltid och ska precis packa lite. Sedan åker jag till pappa och är där till fredag. Imorgon ska jag och jessica på "prova på dag" på rytmus. Har typ ingen aning om vad som kommer hända där men ska iallafall vara där 8.30 till 15.00! Heho får se vad som händer ska bli kul, lite spännande, läskigt, tråkigt, konstigt, ovanligt, roligt pirrit HIHIHIHI. Ae nu ska jag sluta, ha de gött bloggar säkert nånting sen!

gammal cambild

5 BILDER SOM GÖR MIG GLAD


KÖR PÅ EN SÅN!

1 - Fem bilder som gör mig glad.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En gammal bild
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig
13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag har tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 - En bild på min mamma när hon var yngre.
29 - En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.

NATTI NATTI!

Ska alldeles strax sova, imorgon är det skola och en kul dag med whilma som väntar!

hitta en gammal söt bild!


DETTA MINA DAMER & HERRAR E VAD JAG ÄR

Käkade nyss, mår ganska mycket bättre och är glad! Idag har jag bara varit hemma, pluggat, pluggat, pluggat... gjort lite annat.. pluggat! Nu lyssnar jag på musik har de chill och är pepp inför så himla mycket. När mamma kommer hem om ca 40 min ska hon hjälpa mig och plugga hoho är faktiskt duktig! Alltså fb dampar så haha. Vet inte riktigt vad jag håller på med men så är det ju ibland. Iallafall imorgon är det tisdag som dom flesta säkert vet, då efter skolan ska jag träffa whilma vet inte vad vi ska göra men tror vi ska hem till henne. Uppdaterar senare igen, ha de gött!

whilma & melodie innan ulrik


SÅDANT SOM GÖR SÅ JAG INTE KAN SLUTA LE

Det är när killar kan håkan hellström låtar på sin gitarr och har även en gudomligt bra sångröst.


Då spricker jag lite utav lycka, eller väldigt extremt mycket menar jag.






MIN MAGE DÖDAR MIG!

Igår hade jag ont i magen, sedan på kvällen ännu ondare idag när jag vaknar TRODDE JAG SKULLE DÖ! Har fortfarande skitont och kan typ inte göra så mycket, men ska iallafall försöka plugga nu hoppas ni mår bättre än mig, kram!

TJAFAN, ALLT BRA?

Med mig är allt bra förutom att jag har ont i magen, bläää. Iallafall duschade nyss osv. Förut drog jag till julia så var jacob en liten stund med. Vi lagade typ mat, spelade gitarr, sjöng, hade kul. Imorgon (idag) är det skola igen går till klockan 3 sedan ska jag träffa joseph. wieee, hoppas ni har haft en bra helg, ciao!

jag & julia i typ sommras

VAD SNACKAR DOM OM?

Igår var det lördag var typ bara hemma på dagen mötte upp emma och omer vid cirka halv 8 så drog vi till ruvejda och hämtade mina saker. Sedan drog vi vidare hem till emma och chilla där ett tag, åt glass tog sedan en till. Lite senare åkte vi till sebbe och var där med honom och malin. Lite efter 11 tog jag spårvagnen och då var tanken att jag skulle hem när jag sedan hoppade av kom jag på att jag var i närheten av joseph så ringde honom så han sprang ner och träffade mig en snabbis innan jag var tvungen att fortsätta hemåt. Just det det var en snubbe som spydde på spånkan... som tur var hade jag musik i mina hörlurar så slapp att höra ljudet men såg gjorde jag allt. Euv. Iallafall nu sitter jag hos min pappa och gör ingenting. Idag kommer jag bara vara hemma o chilla, plugga osv. Åker till mamma ikväll igen. Ha de gött!

har typ inga bilder från 2012 än därför blir de konstiga random.. vill inte ta bilder från förra året de känns så NEJ TACK

HON SA " DET KAN NOG BLI NÅT AV DIG"

Sitter med håkan i hörlurarna och pratar med folk på fejan. Har bara segat idag, trött sen igår med tanke på att jag hade sovit en halvtimma den natten och jag menar bokstavligt en halvtimma haha. sen var jag på konsert och efter det var man jävligt trött kan jag tala om. Vid 7 eller något ska jag träffa emma och omer vi ska åka till ruvejda och hämta min grejer sen får vi se om jag drar hem igen eller om vi gör något. ha de bäst, ciao!


LYSSNA PÅ ORDEN BRODER.

Ärligt så har jag faktiskt ingen tid till att hata människor som hatar mig
för att jag känner att jag är för upptagen med att älska människor som älskar mig.

KAPTEN RÖD

Igår var jag somsagt på årets första konsert! Kapten röd i linköping tillsammans med ruvejda julia jocke sam ylva & ida. Det var grymt, hade ju aldrig sett han live förut men fett grymt var det! Skulle gärna se han live någon mer gång. Längst fram stog vi också så känslan var magisk. Hoppas ni mår bra det gör jag dock lite ont i halsen men det är ingenting jag ska störa mig på nu, var ju faktiskt på konsert.

jag & kapten! (bilderna tagna av ruvejda, fler bilder hittar ni på hennes blogg!)



VIKTIGT!!

http://www.peaceandlove.se/festival/ ALLA SOM SER DETTA GÅ IN PÅ LÄNKEN, SKROLLA NER TILL RUTAN "ÖNSKA BAND" DÄR FYLLER NI BARA I ERAN EPOST OCH LÖSENORD SEDAN RÖSTAR PÅ HÅKAN HELLSTRÖM, DET KOSTAR INGENTING OCH DET SKULLE BETYDA HELA VÄRLDEN FÖR MIG! KOMMENTERA GÄRNA OM NI GJORT DET SÅ BLIR JAG GLADARE ÄN VAD NI NÅGONSIN KAN FÖRSTÅ!!!



MOT MC

Nu sitter emma och jag o pratar om allt o inget. När mamma kommer med pengar ska vi till mc o äta och sedan handla på tempo. Hoho. Ska handla mat tills imorgon osv nomnomnom, sen lite saker åt mami också! Ha de gött!


DU E LA GO!

Skola imorgon då från halv 9 till 11 ungefär nice nice. Sedan drar jag julia och ruvejda hem till ruvejda och fixar lite sedan drar vi mot linköping för att köa till kapten röd! Är fett taggad, årets första konsert imorgon alltså wihu!




STICKS AND STONES

Sitter o lyssnar på musik, ulrik just nu! Har pluggat lite.. ska fortsätta snart. Om ett tag kommer också mammas kompis hit hon skulle köpa med sig chokladbollar det ska bli såååååååå gott! Senare ska jag somsagt träffa emma vet inte vad vi ska göra.. hoppas vi är hemma hos någon med tanke på de regniga vädret... Nu kom det värsta techno låten ååh vad längesen det var jag lyssnade på sånt här, blir galen i det! Ha de bäääääääääst!

lol hade bilden på datorn så varför inte?


BÄSTA KONSERTEN I MITT LIV, ÅH TA MIG DIT


'

När du grät på festerna var jag aldrig bjuden in
du föll isär inför gästerna, jag bygger upp dig bit för bit igen.

FIRST DAY OF MY LIFE

Sitter just nu och lyssnar på musik. Förut var jag hos joseph vi kollade på simpsons, åt choklad och var töntiga. Imorgon är det hemstudeidag vilket betyder att man ska plugga hemma. Så ska vakna ganska tidigt trots att jag är ledig från skolan, sedan på eftermiddagen ska jag träffa min bästavän! vet ej vad vi ska göra men aja det ska bli kul! Ha det gött!

bild jag tog precis... haha!


HOW CAN YOU BE SO HEARTLESS?

Idag hade jag utvecklingsamtal det gick bra! Lämnade också in lappen där det stog vart jag ska på prova på dagarna, alltså vilka gymnasium linjer osv.. valde de geer foto/film, rytmus musikproduktion & john bauer IT media. Vill ju gå film&musik gymnasiet men deras var på kvällen så den räknades tydligen inte. Nu sitter jag i min säng o lyssnar på musik, ska ta mig något att äta snart. Lite senare ska jag till joseph får se vad vi hittar på. Bloggar mera ikväll när jag är hemma, ha de gött!

betalde me 500 på mc....


MYSKVÄLL

Jag har haft en fin kväll tillsammans med min mamma. Vi har ätit tacos som är sååå gott. Sedan har vi kollat på allsång på skansen som visades på tv förut idag. Håkan var fin som alltid och jag mindes dagen som igår. Blev sjukt sugen på sommaren när jag såg detta också och insåg att jag måste dit i sommar också även om håkan inte är där. Någon bra kommer säkert dit för det är en förglömlig och rolig dag.

Bilder från skansen i sommras



VICTOR SVEDBERG!

Vi har aldrig träffat varandra, men är det någon här på jorden jag på riktigt kan kalla för min bror förutom min biologiska bror så är det du. Vi har känt varandra sen vi gick i 7an, vi vet det mesta om varandra och våra konversationer mellan himmel och jord är lite utav det bästa som finns. När man är glad för någonting och berättar det för dig, blir du alltid så himla glad för min skull också även om det inte rör dig nånting alls. Du sprider sådan glädje och du är så knasigt bra så jag finner inga ord. När man är lite nere och allting inte riktigt är på topp, då har du alltid funnits där för mig. Under dessa 3 år har du aldrig svikit mig. Aldrig någonsin. Jag hoppas inerligt att jag aldrig har svikit dig heller. Jag vill bara ditt bästa vilket jag vet att du vill mitt bästa också. Alla stunder då du fått mig att skratta så tårarna bara rinner. Alla gånger vi hjälpt varandra med små som stora saker. Allting från stora problem, till läxor osv. Du är fan helt jävla knäpp på ett riktigt härligt sett. Vet inte riktigt kände bara för att skriva av mig lite om dig. Det var längesen nu. Jag älskar dig det vet du, och jag längtar så tills den dagen vi står öga mot öga. Victor du äger, du är bäst bror.

HAHA hittade föresten en gammal bild du gjorde på oss...


LÄGGDAGS!

Klockan börjar närma sig halv 2 så det är dags för mig att sova vilket jag hoppas ni andra redan gör. Imorgon är det en vanlig skoldag börjar 8.25 och slutar 14.15 tror jag. Men nu ska jag sova gott och drömma om något fint innan klockan ringer klockan 6. Jag är sjukt taggad inför sommaren, men är inte ensam i know. Ha de galet nice!

bild på mig från dalarna i sommras

FAN VAD JAG MÅR BRA AV DET HÄR!


THE SOUNDS!


FÖR IKVÄLL LYFTER HELA STAN

Jag är så himlans trött så orkar inte ens sitta i sängen o glo film känner jag. Nu ska jag faktiskt sova klockan är snart 2 så sätter väckarklocka på 4 eller något. Hoppas ni är piggare än mig under tiden jag sover ska jag ladda ner någon film jag kan titta på senare tänkte jag. Vi får se vilken de blir, ha de gött!


ÅRETS FÖRSTA KONSERT PÅ FREDAG!


HUR HÅRT SLÅR ERA HJÄRTAN IKVÄLL?

Lyssnar på håkan och är förvirrad. Ska sova snart klockan är natt och idag börjar skolan. Men jag tänker alldeles för mycket, och jag vet att den här natten kommer döda mig om jag inte får vara med dig, men jag kommer inte det, inte förens på onsdag. Du gör mig tokig, på både bra och dåliga sätt. Jag vet också att den här natten kommer jag inte få speciellt mycket sömn, för nätter som dessa då tankarna är så många, då det känns som att jag ska explodera. Då kan jag inte sova. Kanske om du var här skulle det fungera, men nu är du inte här.

UTAN DINA ANDETAG

Kom precis hem från lägenheten i stan, har varit där och hämtat lite smågrejer. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag plugga. Kollade också precis spårvagnstider imorgonbitti eftersom det blir min första dag att åka spårvagn till skolan, gick ju alltid förut. Men aa det blir nog bra förutom att den säkert kommer vara proppfull utav människor, men så är livet. Jag stortrivs iallafall på nya stället, HAHA vi har redan fått klagomål av en utav grannarna föresten, jävla uggla dedär! Men aa ha de gött för de ska jag ha!


PÅ LÅTSAS

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort. Det kommer svida till men jag behöver det jag måste ändra historien jag måste skriva om dom där sista orden. Sen kan vi låtsas att det var du som sa jag vill aldrig se dig mer, låtsas att det var du som sa jag vill aldrig se dig mer. Jag hör ditt namn och det känns fortfarande, men inte lika tungt inte lika mycket. Oroa dig inte, oroa dig inte för mig. Jag brukar låtsas att det var jag som utnyttjade dig, låtsas att det var jag som utnyttjade dig. Ingen av oss drömmer i natt jag sitter och skriver du gör annat. Men jag vet att du lyssnar, jag vet att du lyssnar på mig. Hon vet ingenting omg oss, hon vet inte ens att jag har funnits. Hon håller dig om natten så hårt att du inte kan fly. Jag brukar låtsas att det är du som träffat nån ny, låtsas att det är du som träffat nån ny. Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort. Det kommer svida till men jag behöver det jag måste ändra historien måste skriva om dom där sista orden. För allt som var på riktigt känns på låtsas nu, ja allt som var på riktigt känns på låtsas nu..

NU BESTÄMDE JAG ATT...

... INNAN 2012 ÄR SLUT SKA JAG...

ha gått på flera konserter än vad jag gjorde 2011



ha varit i göteborg minst 3 gånger



varit på liseberg minst 2 gånger och grönalund en, och då menar jag vara där och åka karuseller inte gå på konserter



på sommaren ska jag vara så lite i norrköping jag bara kan

stå längst fram och mosas vid kravellstaketet på peace and love



besöka skåne som jag velat åka till i hela mitt liv typ



sova under bar himmel



bli duktig på att spela gitarr

vara en typsik tonåring o leva mitt liv




HUNGRIG TRÖTT TJURIG

Mitt humör är inte på topp, ska snart gå och rosta några mackor om ca 45 min får vi besök av mammas kompis och hennes dotter isabella för er som inte vet har jag känt henne sen jag var liten  o blabla. iallafall aa nu kom mamma och sa att det fanns mat om jag ville värma så äter nog det istället för mackorna. Ville bara uppdatera lite har inget vettigt att skriva.

isabella & jag


NU SKA JAG SPELA GITARR

Japp ni läste rätt, ska ta tag i detta nu. Ikväll ska jag plugga och försöka få lite skol-pepp! Hoppas ni haft ett bra lov, imorgon börjar skolan.

THE DARKEST HOUR

Nu sitter jag i sängen och är inte trött. Jag och emely gick helt spontant på bio, the darkest hour blev det, i 3D var den också. Hade ingen aning om vad det var för något när vi gick in i salongen men den var bra! Nästan lite småläskig ibland och vet inte riktigt vad jag ska säga. Gillade den iallafall. Efter bion fick jag panik hoho emely vet vad jag menar. Imorgon ska jag till vår gamla lägenhet i stan och hämta lite småsaker sedan får jag se vad som händer. Ha de gött!


FÖR DU KAN INTE SE NÄR LÖVEN FALLER NER

Julia sov alltså här från igår till idag. Men hon åkte redan vid 11 imorse för hon skulle iväg med sin familj. När hon åkt somnade jag om och vaknade runt klockan 2. Åt för en liten stund sedan och nu sitter jag här o lyssnar på skön musik. Senare ska jag in till stan och träffa emely vi är nog där ett tag sedan åker vi nog hem till mig. Jag ska verkligen försöka förbättra bloggningen men somsagt så har det varit så mycket ett tag nu men jag ska skärpa mig! ha det gött!

lite bra musik skadar aldrig, älskar denna låt!

Gästblogg här, bye juliusboiii !!!

hej alla olivias läsare..
Här sitter jag i hennes säng och nu kom hon in med lösenordet till deras nätverk !!
Tycker ni om Noblesse choklad ? Det sitter hon och äter nu.. MMMM.
Har ni testat spotify premium , aee tänkte väll det.




Vad ska jag nu skriva häääär ?!?!
Justin bieber kommer till sverige, ae.. skoja !

HEJDÅ !!!! :pPPPpPppPpPpppppppppPPPpPpPpPppPpp ♣♥♦¶• <---hahaha prick.


VARIT UTAN INTERNET

Det är vad jag har varit och därför har det inte blivit någon uppdatering på ett tag. Men nu har jag internet igen. Vet inte vad jag ska säga, det har varit nyår, jag har varit med fina vänner en fin pojke och flyttat. Nu sitter jag i mitt nya rum lyssnar på broder daniel och känner mig typ död. Känner att jag inte orkar göra nånting idag vaknade typ halv 2. Emma och omer kommer kanske hit sen och kollar lägenheten. Uppdaterar senare puss!

ruvejda och jag igår, haha vet inte vad vi gör.


RSS 2.0