NY BLOGG!

Nu hittar ni mig på www.karlekskarusell.blogg.se

JAG BEHÖVER NÅT STARKARE


--

och hon var kär i den stora poeten hon aldrig kunde få.

IGÅR & IDAG

Igår var jag först och käka hos min mormor och morfar för att fira min morfar. Sedan var jag ute en sväng med julia senare på kvällen. Vi flummade somfan och såg nästan en mus bli överkörd av en bil!

Idag är det ruvejda som fyller år. Vid klockan 7 ikväll ska jag ruvejda julia emely och nicole käka på resturang. Sedan bär det av till kulturhuset som vi kommer ha för oss själva så ruvejda har bjudit dit massa goa människor. Detta kommer bli kul. Tror jag sedan sover hos ruvejda med några fler. Ha det bäst puss!

två bilder på mig från igår med julia



GRATTIS RUVEJDA!

idag fyller denna underbara människa år! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag älskar dig så oerhört mycket och att jag aldrig vill förlora dig.


YOU DIE WHEN YOU ARE YOUNG


-

jag kan inte sjunga men det gör ingenting
för när jag sjunger för dig tycker du om det ändå.

FRÅGESTUND!

Fråga vad du vill och jag svarar! (observera att jag inte svarar på onödiga kommentarer om sex osv som alltid dyker upp av någon konstig anldning ) men annars är det bara att köra på! :D


DIMMIGA DAR

Jag älskar mina vänner så himla mycket.

PLUGG OCH KH

Nu ska jag plugga, sedan käka nånting. Efter det drar jag till norrtull och möter upp nicole vi ska först hämta ett par byxor hos emma sen drar vi vidare till kulturhuset får se vilka som är där. Imorgon är det spexfoto haha provade outfiten nu fyfan dog för mig själv. Snacka om att så jag kommer ser ut verkligen inte är jag. Men det ska bil kul! Hoppas ni mår fint, Kram!

vill ha...


VI SOM VISSTE


VILL BARA SÄGA ATT

jag har tre blåsor i munnen brevid varandra och jag vet inte hur jag har lyckats...


NUMBER ONE


GETTI'N OVER YOU

Lyssnar på musik som alltid hihi. Varit på kulturhuset med massa människor, emma, ruvejda, nicole, joseph, olle, oskar, delfi, naim, dorian, jafeth, chrizz, calle, andre osv osv... Imorgon är det studiedag vilket verkligen ska bli så himla skönt! Hoppas ni mår fint, det gör jag!


HAHA JAG BA KÖR!


FÖR DU VAR SOLSKENET

Lyssnar på håkan och pluggar lite smått. Nationella imorgon somsagt vet inte hur jag känner riktigt. Imorgon efter skolan ska jag på möte och efter det ska jag hem till emma. Vi ska förmodligen till kulturhuset märker vad som händer där. Emma har ju också flyttat så ska bli kul att se deras nya lägenhet. Ha det bra!!


HEY HEY YEAH YEAH

Tjabba! Dagen har varit bra. På lunchen åt jag julia davve och oliver kebab! Sedan drog vi till hagaskolan där vi först träffade någon jag inte vad vad han heter och anton sen träffa vi hampus och guss och dom hängde sedan med tillbaka till vår skola. Slutade halv 4 och nu sitter jag här och imorgon är det nationella prov i NO känns sådär. Ska plugga lite snart och hoppas att jag lär mig något. Hoppas ni mår fint!

vår klasströja som kom förra veckan!




///////

Har vi nu startat något nytt som vi ännu inte vet om eller kommer detta aldrig hända igen?


OCH DU SKULLE ALDRIG RAMLA MER

Bild på mig som emely tog idag! Tänkte länka hennes blogg men har seriöst glömt bort hur man gör :$ iallafall paypaya.blogg.se!! <3


THE HEART OF LIE

Sitter och lyssnar på fin fin musik. Det ända som skulle kunna vara bättre nu skulle vara att ha en fin pojke brevid mig vid ett namn jag inte nämner. Nu ska jag dricka varm o'boy med min mamma och senare ska jag åka in till stan och käka med emely och clara. Tror att vi efter det drar vidare till ruvejdas dans. Idag är asfint väder, satt och chillade i solen förut med fina vänner, snacka skit och lyssna på härlig musik. Sommaren är verkligen på väg nu och jag är så himla glad! PUSS



OCH SÅ HÖRDE DU ALDRIG AV DIG IGEN

Dricker cider, lyssnar på musik, vill ha sommarkonserter och värme.


-bildtext-


GE MIG SOMMAR!


BANG BANG BOOM!

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Var somsagt hos emely förut som jag skrev i mitt förra inlägg. Idag var det varmt ute. Jag mår fint, hoppas ni gör detsamma. Lite senare ska jag duscha och stannar bara hemma ikväll och tar det lugnt. Imorgon är måndag igen, ny dag, ny vecka. PUSS

hade endast denna som jacka idag!




SÖNDAGEN DEN 11 MARS

Vaknade för typ en halvtimma sen. Sitter nu och lyssnar på håkan och pratar med fina människor på facebook. Nu ska jag fixa till mig lite snabbt och sedan äta. Sen åker jag till emely vi ska plugga. Ha en fin söndag, puss!


EN KVÄLL MED MÅNGA KÄNSLOR.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen. Jag har haft roligt, varit ledsen, varit arg, varit glad osv osv...
Nu ska jag lyssna på lite musik och sedan försöka sova. Hoppas ni mår bra!


AVRIL LAVIGNE!

Avril Lavigne - Min förebild, hon jag vill vara.


UTVILAD FÖR EN VILD KVÄLL

Vaknade nyss klockan är lite över halv 6. Snart är det pizzatime och senare drar jag till fullt ös medvetslös! Kameran hänger med så några bilder kanske det blir. Hoppas ni har en rolig lördagskväll mina fina! Kram till er alla.

jag som hade lite problem med att ta på mig shortsen..

FALLER DU SÅ FALLER JAG

Ruvejda drog precis. Snart ska jag käka thai nudelsoppa det är så jävla gott ingen förstår!!!!!! Ikväll är det spelning på kulturhuset som gäller. "Fullt ös medvetslös" som dom kallar det.  möter upp ruvejda senare så drar vi dit, där kommer vi även träffa en hel del andra härliga människor! Hoppas ni mår bra, det gör jag! XOXO


TRETTON

Nu ska jag och ruvejda se på film, tretton! Förut var vi med emma och omer imorgon ska vi på spelning. Ha det gött så hörs vi!


ÄNDRADE PLANER IGEN

Nu väntar jag på ruvejda hon sover här i natt. Vi ska gå ut och ha kul vi märker vad. Ville bara säga det PUSS


KANSKE FEST ÄNDÅ ;)

Pratade nyss med ruvejda och vi drar kanske till festen ändå.. vi märker vad som händer när klockan går. Puss!

ETT HALVÅR SEN IDAG - KOM TILLBAKA NU


TÖJNING


IDAG SER JAG UT SÅHÄR


FREDAGSPLANER

Efter skolan åkte jag och davve till hagaskolan och väntade på anton var med dom en liten stund innan jag gick hem. Har nyss fikat med min kära familj och funderar lite grann. Skulle egentligen på fest hos olle ikväll, men blir inte så av olika anledningar. Nu försöker jag få tag på david igen det går sådär, anton vill inte heller svara. men kommer förmodligen träffa dom igen senare och hitta på något. Uppdaterar er senare, ha en bra fredag puss!

föresten, töjde mitt öra idag också!
hitta en gammal bild jag gjorde på davve för väldigt längesen haha söte!

OCH VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?

TRÖTT IRRETERAD LEDSEN & FÖRBANNAD




KENT TILL NORRKÖPING!

Kent ska ha ute konsert i slutet av juli, ååååååååh så jävla glad!!!


ORKAR INTE

orkar ingenting nu, idag var jag med davve och oliver efter skolan. det var kul vi åkte till davve o blablabla orkar inte hejdå

HÅKAN ABSTINENS!!!!!!!!!!!!!!

Snälla kom tillbaka innan jag dödar någon ute på gatan. Jag klarar inte detta, det är värre än vad jag någonsin kunde tänka mig. Snälla var inte borta för en lång lång tid.




FACEBOOK TAR ÖVER VÄRLDEN

Har ont i ryggen. Sjunger. Är glad och trött. Vill ha sommar.


SOMMARKÄNSLOR & POTATISMOS

Ja precis! Nyss åt jag potatismos med ärtor HAHAHAHA. så jävla gott. Iallafall lyssnar på musik nu och sommarkänslorna bara brusar igenom kroppen. fler och fler planer för sommaren bara rullar in så nu är det bara denna oändliga väntan kvar tills den äntligen är här..., Åh vad jag älskar mitt liv. Och det bästa av allt är att jag vet att jag kommer älska det ännu mer dagen då jag tar mitt sista steg i kunskapsskolan. Fri från grundskolan, ååååh den känslan. Hoppas ni mår fint eller ännu bättre än det. PUSS

bild från östervik

RIHANNA TILL PEACE AND LOVE!


VAD TYCKER NI?

Ska färga mitt hår i början av sommaren.. vet att det är ett tag kvar men tiden går fort när man har roligt. Har iallafall beslutångest, vad tycker ni 1 eller 2?

1.



2.


~~~

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

DEN FULASTE FLICKAN I VÄRLDEN


JUST NU


SAMMA GAMLA SKIVA SPELAS

Satt och tänkte lite precis..., tankarna var hullerombuller men kom sen fram till något. FAN VAD JAG ÄLSKAR LIVET!


FOREVER YOUNG

lyssnade alltid på sån här musik typ 2010 osv... något har kommit tillbaka i mig, fyfan vad bra detta är! Någon mer som gillar detta?


ATT GÖRA UNDER SOMMAREN 2012!

* äta jordgubbar på en brygga och titta på solnedgången med någon jag tycker om

* åka karusell tills jag spyr

* tälta

* vara galen och gå på peace and love

* dansa till vrålhög håkan musik i gbg

* vara ute i 24 timmar

* grilla med härligt folk lite här , där & överallt

* ha någon galen hårfärg

* gå omkring mitt i natten och sjunga på norrköpings gator

* springa runt i regnet i bikini

* åka på kollo

* och så himla mycket mer!!

HAMPUS ENGELHARDT

Som några av er vet är hampus min drömkille. HEHE han var med i idol 2011 och åkte ut i kvalet. Han bor i stockholm och är 17 tror jag. Han spelar gitarr som en gud och sjunga kan han också. Han gör covers på kent som är bättre än dom själva, han gillar håkan och är hur snygg som helst. Hans dialekt går rakt in i hjärtat och han är en kopia av håkan som ung på stilen/utseendet.



fler låtar med hampus hittar ni på youtube

hängslen <33333333333333333




håkan kopia????


29 - EN BILD PÅ MIG OCH MIN NÄRMASTE VÄN

Känner att jag inte har en "närmaste vän" känner mer att jag har flera bästavänner så lägger in en bild för varje.

Emely Aspenström

Ruvejda Hrustanovic

Emma Dahlstedt

Julia Fylking

GÅRDAGEN/KVÄLLEN & IDAG I BILDER

helt random ordning men massa bilder iallafall



LYCKAD KVÄLL!

Sjukt lyckad kväll igår enligt mig, hoppas alla hade lika kul som jag. Har inga bilder än dom kommer när dom kommer. Är trött och ska kanske vila lite snart imorgon är det skola igen. Ciao!


28 - EN BILD PÅ MIN MAMMA NÄR HON VAR YNGRE

mamma & jag


NU DRAR JAG!


VI LEVER LÖRDAG KVÄLL!

Precis käkat det var typ äckligt haha. Ska snart packa lite och börja fixa mig. Runt 3 ska jag och emma gå på stan och senare åker jag emma emilia & malin till rebecca dom andra träffar vi där. Känner att det kommer bli en bra kväll. Tar med kameran som jag inte användt på hundra år så äntligen får jag ha mina egna bilder och slippa be andra hela tiden hihi. har dock fortfarande ingen sladd till datorn köper förmodligen det imorgon så vi märker när bilderna kommer in. Ha en fortsatt bra lördag det ska jag ha!

jag emma emilia & rebecca 2010 haha..

27 - EN BILD PÅ MIG OCH ETT SYSKON


TJENARE KUNGEN

Nu har jag precis kollat klart på tjenare kungen lätt en av mina favoritfilmer. Ska sova snart även fast jag inte är trött. Imorgon är det fest hos rebecca så får se hur det blir med bloggningen. Ha det bra, jag mår asbra!!

gammal cambild

FREDAGSMYS!


26 - NÅGONTING JAG SAKNAR VÄLDIGT MYCKET



sitta stå eller varför inte ligga och vänta på håkan..

GREJEN MED SOMMAREN

grejen med sommaren är mycket. Du kommer tillexempel märka att natten knappt finns, du lever och tiden står stilla. Du kommer se nya kärlekspar som vandrar på stadens gator. Du kommer se folket som skejtar istället för går. I varenda park kommer man se människor som grillar och dricker lite för mycket. På alla badställen finns det ungar som skriker och förstör stämningen. Man struntar i vart man är och vad klockan är. Man är med folk man tycker om och lever sitt liv. Tonårslivet. man vandrar samma gator fram och tillbaka, man stannar på vissa ställen. Man träffar nya människor och lämnar kanske några. Min förra sommar var bra, men denna ska bli bättre.

lite av min sommar 2011

hade haft skolavslutning och var glad med fina vänner


träffade några från east fm gänget


åkte på kollo och fick massiv av nya vänner och ett minne för livet


en sommar utan ben&jerrys funkar ju bara inte

firade midsommar på landet i dalarna med min bästa vän

f
hängde vid peace and love


vågade mig på en förändring


var så trött att jag sov sittandes

gick en promenad en sjukt varm dag


en natt då man inte visste vad klockan var

tog ego bild med sångaren i broken door



träffade han som är hela min värld - håkan



JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Idag gick jag inte till skolan har världens mensverk, har börjat få det den första dagen men hade aldrig det förut. Ont i magen, ingen aptit, illamående, svimfärdig, trött, vill sova hela dagen. Har iaf läst lite i min engelska bok. Nu sitter jag och lyssnar på lars winnerbäck. Om nån timma eller två kommer mamma o dom och hämtar mig så är det dags för mamma vecka igen. Hoppas jag mår bättre imorgon eftersom det är party hos rebecca då. Jag uppdaterar senare, nu ska jag försöka äta något eftersom jag inte gjort det på hela dagen.

är det dags för håret snart eller? ;)

FICK PRECIS VETA ATT...

DEAD BY APRIL KOMMER TILL HAGEBY CENTRUM PÅ SÖNDAG!!!


NU SKA JAG DUSCHA OCH SEN PLUGGA


NÄR JAG DRÖMMER MIG BORT

tonårsdrömmar

--

folk som kan räkna vet att sex inte kommer först.

25 - NÅGONTING JAG VILL GÖRA JUST NU



vara på peace and love, leva dygnet runt med massvis utav roliga människor, höra musik över hela staden fast klockan är natt, se någon som är så packad så han inte kan stå, spyor lite här och var och burkar över hela stan.

1 MARS 2012

Nyss kommit hem från stan där jag var med härliga människor! Gått hem utan musik i öronen för första gången på evigheter, mobilen hade dött.. men nu är jag har och ska snart sätta igång att plugga musik och sedan engelska. Jag är duktig jag är bra, precis som du, vem du nu är.

ruvejda emely & jag förut idag




RSS 2.0