BEHÖVER LITE KÄRLEK FRÅN FEL SORT

Har precis loggat ut från msn... det är verkligen jobbigt att säga hejdå till den killen! Men han sa att jag skulle smsa så gör väl det efter jag skrivit klart det här inlägget antar jag. Är ännu mer kär nu än vad jag var för en timma sedan, han är otrolig. Ville bara säga det, nu ska jag smsa honom kram på er!


NÄR MAN VAR LITEN VAR ALLTING SÅ ENKELT


ALLSÅNG PÅ SKANSEN 2011

minns allting som igår å jag skulle göra vad som helst för att ta mig tillbaka.


MINNEN AV APRILHIMLEN

Igår gjorde du mig ännu mer kär i dig än vad jag trodde man kunde bli, alldeles nyss gjorde du mig fullständigt förälskad i dig på riktigt. Jag går snart sönder av lycka, hade det här varit på dagen hade jag ringt någon och typ skrikit. Men eftersom att det nu är natt kan jag inte göra det. Så ni som läser det här innan jag hinner ringa jag kommer ringa dig imorgon och ha en jävla massa damp. Ursäkta detta röriga inlägg men alltså OMG okej nu ska jag försöka att ta det lugnt hur nu det ska gå till jag är helt sprallig just nu och håller på att gå sönder, jag dör med andra ord. Nu ska jag lyssna på magiskt men tragiskt med håkan och sedan försöka somna. I natt ska jag drömma om en fin pojke


VI TVÅ E SAKNADE TE HAVS

Pratade nyss med julia i telefon. Nu lyssnar jag på håkan och skriver med en fin människa. Ja en väldigt fin människa faktiskt.

DET VÄRSTA DET ÄR ATT DU FÖRSTÅR

Har precis ätit lite, nu sitter jag och snackar med kelly om stockholm, vi ska alltså dit på jullovet! Snart ska jag ta mig ett varmt bad och fundera på fina saker. Ha en fin tisdagskväll mina söta vänner!

saknar sommaren men är säkert inte ensam om det!


LITE BÄTTRE BILDER


MED DIG VILL JAG GÖRA ALLTING

Med dig vill jag leva mitt liv. Med dig vill jag sova, med dig vill jag äta. Med dig vill jag skratta med dig vill jag gråta. Med dig vill jag lyssna på håkan, äta jordgubbar. Med dig vill jag gå långa promenader även fast det är kallt. Med dig vill jag skapa fina minnen, skapa något vi sedan kan titta tillbaka på. Med dig vill jag plugga. Med dig vill jag bli äldre. Med dig vill jag dricka varm oboy under en filt. Med dig vill jag bli lycklig med dig vill jag leva.


FICK EN TREVLIG ÖVERASKNING!

Hade ju beställt 2 håkantröjor trodde dom skulle komma på typ torsdag eller något men nixpix dom kom redan idag så har på mig den ena nu, wooooohooooo nu blev jag glad i mitt tråkiga sjuka liv för tillfället, sa ju att jag skulle lägga in bild men min sladd till kameran som man överför bilderna till datorn med är spårlöst försvunnen så kan ta en bild på mig med webben sålänge med den tröjan jag har på mig nu, hihi ha det gött!


VI DANSAR O DU HAR SÅ MJUKA LÄPPAR

Och när jag trodde jag var så kär i dig som man kan vara i någon gör du mig ännu mer kär. Snart exploderar jag av lycka, du är underbar.


KURERAR MIG

För er som inte vet så är jag sjuk, förvånar mig inte om jag får åka till sjukan eller något ingenting blir bättre. Lever just nu på halstabletter fin musik och fint sällskap av bästa lucas! Hoppas ni mår bättre än mig!

bild på min påse med halstabletter *-*

HITTA EN BILD SOM JAG HÅLLER MED


KOM PRECIS PÅ ATT JAG SAKNAR ER


JAG KAN INTE SOVA FÖR JAG TÄNKER PÅ DIG

Men nu ska jag lägga mig i sängen forsätta lyssna på fina låtar och dö lite till.


HÅKAN GEORG HELLSTRÖM (L)



VI FRÅN MARS MARATON

Det är vad jag har haft nu, här är några filmer *-*


JAG ÄR KÄR I EN ÄNGEL


DINA ORD I NATTEN E DET ENDA SOM NÅR IN


HEHE

Skrev i förra inlägget att jag skulle beställa en håkan tröja.... skulle bara säga att jag beställde två för kunde inte välja.................

KÄRA HÅKAN

Nu ska jag beställa en håkan tröja, ni får se hur den ser ut när jag får hem den hihi (a)


FILM & MUSIKGYMNASIET

Idag var jag på film & musikgymnasiet öppet hus tillsammans med kelly & emely. Egentligen vet jag inte vad jag ska säga, blev typ kär i skolan ville inte gå därifrån när dom stängde. Hela skolan var grym, eleverna där ännu bättre alltså ååh blev beroende av det! Vet ni vart ni ska gå? Kommentera gärna :)


DU ÄR SPECIELL

Ingen är perfekt för alla men alla är perfekt för någon och du är perfekt för mig


TIMBUKTU IMORGON!

Har inte så mycket att säga är jävligt pepp inför morgondagen! Lilla Jason är ju i staden och självklart ska man dit med Ruvejda!

söt!


HELA DU ÄR ETT MYSTERIUM FÖR MIG

Alla frågar vad jag tänker på men jag kan inte berätta för man får inte tänka så.


SOM EN EXPLOTION

När jag mötte dig var det som att något flög in i mig, eller rättare sagt ut eller jag vet inte riktigt, jag blev liksom tom samtidigt som du fyllde hela min kropp. Jag blev alldeles varm, jag fick någon slags panik ville gömma mig, ville inte att du skulle se mig. Jag brukar titta på dig, ganska ofta faktiskt. Jag tror inte att du brukar titta på mig, men det spelar ingen roll. Längtan efter dig är så otrolig och om jag någon gång kommer dig så nära så jag känner din doft känner jag redan nu att jag kommer dö. Jag känner hur jag ska explodera utav alla tankar som finns i mitt huvud just nu.


IDAG VÅGADE VI GÅ ETT STEG LÄNGRE


DE GEER

Hemma nu var nyss på de geer gymnasiet och kollade lite med emma dom hade ju öppet så aa. Blev lite intresserad av deras filmlinje men vi får ser hur det blir. Varit en helt okej dag i skolan även fast jag varit sjukt trött och haft huvudvärk men så är livet ibland - jag var bara inte gjort för denna dag och denna dag var bara inte gjord för mig. Sitter just nu och lyssnar på hardstyle har typ blivit beroende haha. Men hoppas ni har det fint, kram!

haha en asful bild från dalarna i somras på mig och emma, men bättre en inget och kände för lite sommar!



GLAD TJEJ PRATAT MED OLLE I TELEFON



SOM JAG SKREV I FÖRRA INLÄGGET...

Att jag skulle från och med då börja leva livet som jag verkligen vill! Och ja det har jag gjort också, älskar mitt liv, mina vänner min familj, allting är awesome och här finns ingenting att klaga på! Sitter o lyssnar på andre och har det chill. Kom hem från kelly typ runt nio då åt jag pastasallad och nu sitter jag här! Nu ska jag fortsätta leva mitt underbara liv haha hare gött!


DRÖMMAR ÄR TILL FÖR ATT UPPFYLLAS

SÅ NU SKA JAG BÖRJA LEVA MITT DRÖMLIV HAHA LÅTER VÄRSTA MEN JAG ÄR SERIÖS FÖRSTÅR INTE VARFÖR JAG INTE TIDIGARE KOM PÅ DE HÄR... ALLT JAG VILL GÅR JU FAKTISKT ATT GÖRA SÅ NU SKA JAG FAN BÖRJA LEVA!!


SKRATTET I SLUTET DÖDAR....


SÖNDAG = SOVA, PLUGGA, TÄNKA

Söndag är för mig som säkert för många andra en dag då man tar de lugnt, tänker på saker o ting, pluggar lite och skulle helst vilja sova hela dagen. Nu har jag suttit vid datorn typ enda sen jag kom hem från emely som jag sov hos i natt så nu ska jag plugga engelska. Känns som att jag skriver engelska varje gång jag skriver vad jag pluggar med men engelskan är det som jag mest behöver plugga också osv så aa. Sen ska jag duscha, ta några djupa andetag och få reda på om det som hände igår verkligen är sant eller om jag bara drömde. iallafall ha de bra , kram!


ANDRE ZUNIGA ASPLUND (L)

Som dom flesta vet var idolerna i stan igår.. kolla när dom sjöng och fick singnering utav alla. ANDRE OCH JAG HADE VÄRSTA KONVERSATIONEN NÄR HAN GAV MIG AUTOGRAF SEN KOM EN VAKT OCH SA ATT JAG VAR TVUGEN ATT GÅ FÖR JAG STOPPA KÖN GICK TILL NÄSTA PERSON (DENISE) BRYDDE MIG INTE OM HENNE FORTSATTE KONVERSATIONEN MED ANDRE GICK TILL NÄSTA O NÄSTA OCH VI PRATA ÖVER HELA BORDET. sedan kolla vi på lite tävlingar sen gick vi till mc och jag köpte mat haha hållde på att dö av hunger. SEN GICK VI TILL RESESCENTRUM OCH VÄNTA I EN TIMMA SEDAN KOM DET EN BIL OCH I DEN SITTER ANDRE OLLE AMANDA OCH DENISE , JAG GÅR TILL OLLE ( SER INTE ANDRE :O!!!!! ) PRATAR LITE MED OLLE HAN VEVA NER SIN RUTA, SEDAN KOLLAR JAG IN I BILEN SÅ SER JAG ANDRE DÄR INNE OCH HAN VERKLIGEN STIRRAR PÅ MIG GENOM HELA BILEN JAG GICK IFRÅN OLLE MITT I MENINGEN RAKT MOT ANDRE, NÄR JAG KOMMER FRAM :

JAG : EH HEJ
ANDRE : TJA
JAG : KAN JAG FÅ EN KRAM? (a)
ANDRE : MINNS FAKTISKT INTE VAD HAN SA MEN JAG FICK EN KRAM.....
PINSAM TYSTNAD VI STÅR O KOLLAR VARANN RÄTT IN I ÖGONEN I EN EVIGHET
JAG : DU LUKTAR JÄTTEGOTT
ANDRE : HAN LUKTAR PÅ SIG SJLÄLV INNANFÖR TRÖJAN OCH SÄGER SEDAN " JAGL LUKTAR VÄL INGENTING?
JAG: HEHE JO, JAG TYCKER DU ÄR ASBRA OCH JAG BRUKAR LYSSNA PÅ DIG TYP VARJE DAG OCH HAR DINA LÅTAR PÅ MOBILEN
ANDRE : AHA VILKA LÅTAR BRUKAR DU LYSSNA PÅ DÅ? :D
JAG : EEHHH...
ANDRE : JAG KAN SJUNGA FÖR ER ( HAN BÖRJAR SJUNGA JAG GRÅTER BARA I REGNET"
JAG : FÅR FRAM NÅT KONSTIG LJUD SOM LÅTER SOM ATT JAG STÖNAR TYP "ÅÅÅH"
ANDRE : TAR UPP SIN GITARR BÖRJAR SPELAR OCH BÖRJAR OM PÅ LÅTEN
VAKT : NEJ NU MÅSET VI STÄNGA HÄR ( VAKTEN STÄNGER BILDÖRREN)
ANDRE : VEVAR NER RUTAN OCH FORTSÄTTER SPELA
VAKTEN : SÄTTER SIG I BILEN OCH SKA KÖRA IVÄG
JAG : TAR ANDRES HAND SÅ VI HÅLLER VARANN I HANDEN OCH BARA KOLLAR VARANN IN I ÖGONEN
SLÄPPER EFTER EN STUND VET INTE VARFÖR
NÄR BILEN BÖRJAR ÅKA TAR JAG FRAM MIN HAND OCH ANDRE TAR MIN HAND INNAN JAG ENS HINNER TA HANS!!!  SÅ GÅR JAG BREVID DEN EN STUND OCH HÅLLER HAN I HANDEN TILLS DEN ÅKER FÖR FORT SÅ JAG MÅSTE SLÄPPA




DET ÄR SJUKT HUR DU KAN KÄNNAS SÅ RÄTT

Jag skulle kunna sitta och skriva världens längsta texter om honom tillochmed en bok. Men jag gör inte det, jag skriver små meningar lite då och då istället. Alla mina tankar finns nerskrivna i min dagbok , på två dagar har jag skrivit upp 23 sidor om bara honom och det jag känner. Han är så mycket mer än bara en person, han är som min storebror, han är som min bästa vän han är den jag är kär i. Han är så unik, han är sig själv.


DU E NOG DEN SOM JAG BORDE VARA HOS


FÖLJ MED HEM TILL MIG , VI KAN LEVA LIVET

För varje gång vi pratar gör du bara så jag tycker om dig mer och mer, och du o jag pratar ungefär varje dag.


JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL


DET ÄR FÖR TIDIGT FÖR MIG ATT ÄLSKA DIG...

... men jag tycker om dig satans mycket...


- BILDTEXT -


VI TVÅ HAR ALLTID VARIT SOM VARANDRA

Du kunde avsluta min mening första gången vi pratade, du kände mig redan då och du känner mig allt för bra nu. Och det värsta är att du börjar förstå, du har gått samma vägar som jag går. Jag är rädd för att du ska få reda på hemligheten utan att jag ens nämner den, du läser mig rakt igenom. Med dina blickar på gatan och dina meningar på datan.


JAG SUGER PÅ ATT LÅTSAS MEN SANNINGEN KOMMER SÅRA


JAG VET DU ÄR LEDSEN, JAG ÄR LEDSEN MED


BENGANS SKIVBUTIK TILL LINKÖPING

bengans ska öppna i linköping , det är alltså en skivbutik som bara finns i stockholm och göteborg ååh älskar butiken och nu inom kort ska den öppnas i linköping så glad!!

JAG TROR INTE PÅ GUD JAG TROR PÅ DIG


UNDER LÖVEN


INGEN FÖRSTÅR SÅ BRA SOM DU

För jag tror när jag går igenom tiden att allt det bästa inte hänt än...



DU ÄR DIG SJÄLV OCH DET ÄR DIG JAG GILLAR

Efter en lång konversation igårkväll har du gjort det ännu värre för mig. Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag vill vara din. Jag brukar tänka på dig, ja nästan hela tiden.


HAHAHAHAHAHAHHA

Alltså är så trött skrattar åt allting klockan är inte ens sju... hur ska denna kväll gå till?! Iallafall musiken är maxad och peppen för peace and love bara stiger o stiger.. snackar med några på fb och ja lever livet som en vanlig tonåring just nu. Snart ska jag käkaaaa, det blir kyckling med nånting, mums mums! Mamma är inte hemma så lever med storebror och låtsaspappa för tillfället men de nice. Eh jajamensan!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAH ALLTSÅ KOLLA NÄR HAN TYP FÅR DAMP ASO JAG TJUTER HAHAHAHA


EN HELT VANLIG ONSDAG

Jag kom hem för en liten stund sedan. Skolan idag var kul var i linköping på flygvapensmuseum eller vad det hette hehe. Sedan kom vi tillbaka till skolan vi 1 ungefär då jobba jag engelska eller aa gick igenom mitt steg med mats sen satt jag och tjattra med några fina vänner! Gick på stan en stund med kelly efter det och nu sitter jag här! Är sjukt trött och har varit det hela dagen vill bara sova... men om jag somnar nu kommer jag aldrig kunna sova sen så antar att jag ska försöka hålla mig uppe! Hoppas ni har det bra, uppdaterar lite senare kram på er!

DU ÄR BÄST! <3


JAG HADE HOPPATS PÅ NÅGOT, HOPPATS PÅ NÅGOT

Okej det här fungerar inte längre... du gör mig fullständigt galen. Mina fingrar glider automatiskt över tangentbordet när jag skriver om dig. Det finns så mycket att säga men så få ord som passar in på dig. Du är så unik, så speciell, så egen - dig själv. Jag känner blodet rusa genom hela min kropp, jag känner hur du värmer hela min kropp i den kalla höstnatten genom att bara skriva några ord till mig. Jag klarar snart inte mer, jag måste ha dig nära innan jag går itu av längtan.


Å VEM TROR PÅ EVIG KÄRLEK, JA VEM TROR PÅ DEN NU?


TAXMANNEN

Sitter och lyssnar på kent en av deras titlar fick stå för rubriken ikväll! Har nyss mixat ihop en fin pastasallad tills imorgon då jag åker till linköping med klassen. Älskar matsäck! <333333333 Efter skolan imorgon hänger jag nog med kelly ett tag, de ska bli nice saknar ju henne! Får se vad vi hittar på och ska försöka bättra min uppdatering men ni suger fortfarande på att kommentera bara så ni vet! Idag fyller även ida år så massa grattis till henne! :D

vill ha kläderna!!


PUSSELBITAR

Timbuktus nya album, gamla godingar och några nya låtar i en & samma platta, aweesome!!


NU SKA JAG PACKA

wiihoo är så pepp inför flytten!!!

GODNATT

Klockan är 01.55 och det är skola imorgon nice! Iallafall vet inte riktigt vad jag ska skriva som vanligt hehe, ni suger på att kommentera, jag suger på att uppdatera så aa! Höhö om ni inte redan har märkt det så är det typ omöjligt för mig att somna om kvällarna så aa. Hoppas ni iallafall sover gott för de ska jag försöka göra innan väckarklockan ringer klockan 7! I värsta fall får jag dygna men de märks, aja kram!



precis duschat ;)

HOS RUVEJDA

Sitter hos ruvejda nu vi gör ingenting typ hehe. Igår var det roligt, tråkigt, gladigt, sorgligt, jobbigt, bästa, mm osv :P iallafall vi har kul. Mm sen ska jag till ellinor vi ska ha roligt också. Det var väl allt för mig så eh aa hej x)) <33





JAG ÄLSKAR DIG


VILL HA



posters




MYCKET ROLIGARE OM NI KOMMENTERAR

Blir trött på att blogga när ni inte kommenterar, därför uppdaterar jag lite segt också skulle va roligt om ni la in någon kommentar lite då och då desto fler kommentarer = kommer uppdatera oftare! Ni kan också gärna skriva vad som skulle göra bloggen roligare, typ tips på vad man kan skriva eller vad som helst!

INGEN RUBRIK, UPPFATTA BILDEN SOM NI SJÄLVA VILL


WAKING UP IN VEGAS

Sitter o lyssnar på musik, chattar med folk på fb och tar det lugnt! Emely gick precis. Haft en mysig kväll me henne! Vet inte hur bloggningen blir imorgon jag ska först på gymnasiemässan, sedan ska jag och ruvejda till linköping och träffa linus vet inte hur länge vi är där men sen tror jag att jag sover hos henne. Ha en fin fredagkväll puss!

fin bild på oss, jajamensan!

BEN & JERRYS

Skolan var chill, träffade sedan bebis vi käka ben & jerrys... ååh mitt hjärta slår så hårt för dig ben ;) Nevars, sen träffa vi julia tobbe och henke men aa. Har varit trött hela jävla dan men här klagas de inte, är på topp woho älskar livet, älskar skolan!! Omg sa ja dedär? JAAAAAAAAAAA! hehe. har får ni se hur gott vi hade det, njuuut!


DUKTIG TJEJ!

nu har jag pluggat engelska i ungefär en timma, ska redovisa imorgon så vill vara väl förberdd! hoppas det går bra iallfall och jag är jättestolt över mig själv hihi (a) var bara tvungen att berätta, ciao!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

anonym - vem gillar du?

Alexander heter han (:

sara - oskuld?

Ja

jenna - vem står dig närmast?

kelly & emma

alex från linköping - är du bra på att suga kuk?

Har aldrig gjort det så lite svårt att svara på den frågan

isabelle - har du blivit fringar?

Ja

skriv 5 kändiskillar som du tycker är snyggast (lägger in bilder istället)



clara - favoritfilm?

2 steg från håkan

anonym - nämn 5 saker du inte klarar dig utan

håkan hellström, mat, mina närmaste vänner, sömn & min mobil

anonym - vad gillar du inte för mat?

jag tycker inte om gurka, dock är det ingen maträtt men aa. Äter det mesta faktiskt men jag gillar inte ärtsoppa eller blodpudding!

anonym - tycker du att robin espander är snygg?

han ser helt okej ut i mina ögon

emely - vad får dig att sticka ut från mängden? hur mycket pengar skulle du kunna ge för en dag med håkan? varför är du & jag vänner?

1. jag tycker själv att jag är väldigt speciell, men vet dock inte om andra människor ser det.
2.
jag skulle kunna ge alla pengar jag hade, är dock inte så rik på pengar men kanske rik på saker så skulle kunna offra allting jag äger faktiskt.
3. Vi är vänner för att du är en helt underbar person och en utav få jag verkligen litar på!




TJABBA

Idag var det en bra dag!

1. Jag har ätit pannkakor
2. Skoldagen har varit riktigt rolig
3. Efter skolan hade jag ännu roligare med världens bästa vänner
4. Jag och min mamma disskutera idag att jag kanske får flytta till göteborg i sommar för ska söka gymnasium där
5. Ska få peace and love biljett i julklapp
6. Köper min timbuktu biljett på fredag
7. Jag har snart bott en hel vecka hos min pappa och jag är så stolt över mig själv!

Hoppas ni har det lika bra som mig, puss :*


FÖR DU ÄR DET FINASTE JAG VET


I HATE YOU, BUT I LOVE YOU MORE


HEJ

Tänkte blogga men nu ringer ruvejda så ska svara! Nu har vi pratat klart så nu ska vi chatta ;)
haha jag har inget liv :(

idag var jag med kelly!!!



-

Jag brukar drömma om dig, men det har aldrig varit på det här sättet...

I MINA DRÖMMAR HAR DU ALLTID FUNNITS, MEN ALDRIG PÅ DET HÄR SÄTTET

-

JAG TÄNKER ALDRIG PÅ DIG , MEN BARA IKVÄLL


THE BOX

Kom nyss ut ur duschen och sitter just nu och lyssnar på kent Idag har jag bara varit hemma och förblir nog det också. Har varit duktig och pluggat både matte & svenska. Förut spela jag tvspel med min storebror fett kul! Bara det att jag verkligen sög emot honom :( men aja. Är hos pappa om ni inte vet det ska vara här enda till på fredag! Igår såg jag på en film som hette The box. Den var bra, dålig, spännande, sorglig, konstig. Svårt att säga vad jag tyckte om den, kolla in trailern här!


SÅÅÅÅÅÅÅ TAGGAD!!!

Thåström

Timbuktu

Hoffmaestro

Kapten röd

Skrillex

GILLAS EJ

* egoistiska människor
* söndagar kl 21
* när man blir besviken
* när man försöker o försöker o försöker men lyckas aldrig
* folk som tränger sig i köer
* när någon kommer med elaka kommentarer
* när man har världens lust att hitta på något kul med sina vänner så är det ingen som kan ses
* när man ser någon man tycker om "hålla på" med någon annan
* när någon säger " varför är du sur" när man inte är det
* när den man är med tar sista godisen utan att fråga
* när någon man trodde man kände visar sig vara någon helt annan
* folk som man inte känner som ger blicken " jag är bättre än dig "
* mobbing
* när alla i isn omgivning är jätteglada och man själv vill bara gråta
* när man står mellan två saker och måste välja det ena och verkligen inte kan bestämma sig
* när någon skrämmer mig
* när man längtat efter något så otroligt sen när det nästan är dags så händer det något så det inte blir av
* när man behöver pengar som mest är man helt pank
* dryga busschauförer
* när man är på liseberg och det stänger
* när håkan konserten är slut
* när man ska nånstans och har fixat sig extra mycket så blir allt förstört bara för de rengar ute
* obesvarad kärlek
* dåliga slut i filmer

DU ÄR SÅ BRA, DU ÄR SÅ BÄST


DU MÅSTE VA BLIND , BLIND BLIND BLIND, FÖR DU KAN INTE SE NÄR LÖVEN FALLER NER HUR FUL JAG E


FREDAGSMYS


IDAG - HÅKAN TRÖJA


4 NOVEMBER

Nu ska jag packa ner lite saker och klä på mig sedan får jag skjuss ut till åby där jag ska till min bästa och sova. Var längesen nu! Känner att det kommer bli en fin eftermiddag/kväll. Vi ska laga taccos, se på idol och någon film. Båda kommer ha mycket att berätta för det var längesen, ååh 2 fina dagar på raken, det gillas! Kameran hänger också med så några bilder kanske det blir också, hoppas ni har det lika bra som jag XOXO

Ni har väl inte glöm frågestunden några inlägg under?

typ ett års gammal bild, men de nice!

VAKNADE NYSS KLOCKAN ÄR 04.54

Ska fixa lite nu sedan gå mot tåget och möta upp dom andra haha såhär pigg är jag!


ULRIK IMORGON

säger inte så mycket, ne säger ingenting faktiskt imorgon väntar en lång dag och en underbar konsert, ciao!


ÅH SÅ LYCKLIG

Vaknade idag av att min bror kom in med ett paket till mig hihi visste redan vad det var men dog ännu mer när jag såg det!



FRÅGESTUND!


SÅ HÄFTIGT!

Detta är så häftigt! Jag vill inte säga vad det är , kolla på videon så förstår vad jag menar. Det är sjukt, helt stört egentligen vilken värd vi lever i. Nu kanske vissa av er tänker " nej jag vågar inte kolla tänk om det är nåt läskigt" Nej det är inget läskigt ni kan titta det är bara jävligt coolt!




LET'S DO IT AGAIN

Har precis käkat dagen har spenderats med kelly & emma lönn. Igår sov jag hos kelly till idag det var massa roligt! Igår var vi också med mark. Vi gjorde allt och inget, gick omkring på stan som vanligt typ. Nu ringer melodie mig så ska väl svara antar jag... Så nu har vi pratat klart haha. Vi pratade om torsdagen och lite annat hon e knas. Iallafall vet inte riktigt vad jag ska säga sitter just nu och lyssnar på jättehög musik och sjunger med som värsta idioten. Ha en fin fortsatt tisdag , kram!

hehe konstig bild, kelly har målat mina naglar och idag har jag på mig skjorta!

RSS 2.0