SISTA DAGEN PÅ ÅRET!

Igår kväll skulle jag blivit ensam hemma hela kvällen så gick till joseph ändå och var med honom och micha. V gjorde allt och inget. Nu sitter jag här, volymen är maxad och jag är taggad! Kvällen kommer spenderas med julia emely hampus & gustav, kanske några fler. Jag har haft ett fantastiskt år och hoppas att ni också haft det, ha nu en fin kväll och gott nytt år!

Micha – Lite tid HAHA detta är micha som jag var med igår, fast detta var ju några år sedan men iallafall!

HEY YA

okej jag måste packa till flytten sen ska jag åka till min far. vilket betyder att jag inte får någon tid över till en fin pojke idag. så honom får jag träffa på måndag, antar att det är bra att sakna varandra lite i mellanåt. pirret i magen försvinner inte mer för det, det finns där hela tiden sålänge du är i mina tankar - hela tiden.


2011



Höll du några av dina nyårslöften?  Hade inte direkt några.

Dog någon som stod dig nära?
Nej ingen jag kan säga jag stod riktigt nära.
Vilka länder besökte du?
sorgligt nog var det nog bara sverige
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
snö på julafton
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
5 juli - då jag fick håkans autograf
Vad var din största framgång 2011?
alltså jag fattar typ inte frågan HAHA!
Vad spenderade du mest pengar på?
saker som har med håkan att göra
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
håkan hellström - shelley, fest hos mange, wtf låten.. mfl..
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare
Vad önskar du att du gjort mer?
gått på fler håkan konserter
Vad önskar du att du gjort mindre?
spenderat så många timmar utan att göra nånting
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
denna dator
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
fira?
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
lite olika faktiskt.. men typ chill u know ;)
Vad fick dig att må bra?
mina fina vänner, min familj & håkan
De bästa nya människorna du träffade?
karl hagvall, sergio adaros, sofia jilmas & joseph maalouf

GOTT & BLANDAT 2011 - GOTT NYTT ÅR!

Slumpad ordning men en jävla massa bilder från året som nu gått förbi!








VID PROTESFABRIKENS STÄNGSEL



ta mig tillbaka..


FREDAG

Klockan är tio över 2 på natten så det är fredag. Förut var jag på bio med julia & emely vi såg In time. Rätt bra ändå. Efter detta inlägg ska jag lyssna på några låtar och sedan sova. Imorgon (idag) ska jag kanske träffa joseph om inte kommer jag nog bara vara hemma. Och om vi inte ses kommer vi antagligen ses på måndag istället. Näst sista dagen på detta år också.. hmm aja ha det gött!


NÅGRA SAKER JAG TYCKER OM MED DIG

hur du älskar att reta mig
att du alltid har med dig din lipsyl
hur du från ingenstans tar min hand
hur du alltid får mig att brista ut i skratt när du tittat på mig för länge
hur du härmar mig när jag säger "aso"
hur du ibland kittlar mig tills jag dör
hur du följer mig ända fram till porten sena kvällar


PÅ NÅGOT SÄTT RAMLA VI BARA IN I VARANN

Lyssnar på musik som vanligt fast det är ändå inte som vanligt. Istället för att sitta med högsta volym och sjunga med så lyssnar jag i mina hörlurar, lyssnar på texterna och tänker. Tänker kanske alldeles för mycket som jag alltid gör. Tänker på allt, tänker på inget. Tänker på dig.

JAG ÖNSKAR JAG VAR DÄR NU


MELISSA HORN!

Sitter och lyssnar igenom hennes senaste skiva. Senare idag ska jag träffa Mark men min mobil är dum i hvuet så kan inte svara på hans sms.. Iallafall tänkte dra med honom till vaxkupan där jag tänkte köpa albumet som jag juyst nu sitter och lyssnar på på spotify. Albumet heter " Innan jag kände dig" och är med melissa horn dårå! Riktigt grym tjej jag även kommer få se i sommar på peace and love! Ha en fin onsdag!


TWILIGHT!

Snart ska jag se på twilight med min kära mamma! Vet inte varför men kände för att uppdatera så skriver bara det, kram!

BOY YOU ARE BEAUTIFUL

Nu sitter jag här och lyssnar på mysig musik. Kom hem för en stund sedan. Först mötte joseph mig i väster tull, sedan gick vi hem till honom. Vi gjorde allt möjligt, hade kuddkrig såg på film drack varm oboy osv. Sedan gick vi till mc och han bjöd på glass. Efter det gick vi till en lekpark och lekte som små barn haha, nu sitter jag här och längtar tills jag får träffa honom igen. Hoppas ni har det bra för det har jag, puss!

random bild från håkan kö i april

GLAD TJEJ HÄR!

Kom precis ut ifrån duschen, gud vad skönt det var! Är väldigt trött så lägger mig nog ganska snart. Idag firade jag jul för sista gången detta år men väntan på den guldvärda julklappen var värd! Som ni såg fick jag en biljett till peace and love som jag tjattrat så mycket om! Nu är den verkligen min på riktigt åh jag är så sjukt glad. Fick andra fina presenter, pengar, massor utav fina naglack, massa presentkort till bio, alla tre twilightfilmer, ett jättestort badlakan, duschtvål, mascara godis osv osv! Jag är sjukt nöjd, hoppas ni också blev det! Imorgon får jag för första gången på mitt jullov sova ut utan någon väckarklocka! Gud vad jag ser fram emot det, ni förstår inte! Så jag ska sova tills jag vaknar. Sedan någongång drar jag och ska träffa joseph får se vad vi hittar på! Somsagt uppdateringen kommer bli bättre nu, varit lite segt under julen bara! PUSS!

jag & emma igår!


VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP!


BÄSTAVÄN

Sitter hos emma kom hit runt klockan 2. Vi har haft håkankonsert för oss själva i hennes rum, ätit julmat, bytt julklappar, varit i marielund o träffade omer en liten stund. Nu sitter vi här och typ sjunger. Sen ska vi gå ner i källaren o sjunga i mikrofonerna o spela trummor tror jag.. Berättar om min jul imorgon eftersom jag ska fira imorgon också så berättar om allt när allt är klart för min del känner jag. Ha det fint, puss!
fin bild på mig & emma från 2010


JULAFTON!

Sitter och lyssnar på sjukt peppande musik. Har precis målat mina naglar, dom är svarta & gröna. Nu ska jag välja kläder, fixa håret och sminka mig. Sedan drar jag till min pappa och träffar feta släketn! Ha en fin jul allihopa, kram!

mina naglar! ( kommer nog blir dålig uppdatering som närmaste dagarna, bara så ni vet, berättar allt jag gjort i nätsa inlägg!)

VERONICA MAGGIO TILL P&L 2012


GOD JUL ALLA SÖTA LÄSARE!

Min favorit jullåt, gammal men jag gillar den så otroligt mycket.
P.S Håkan har gjort en cover på denna men kan inte låta bli att tycka att orginalet är så bra så lägger in orginalet.


DAGEN INNAN JULAFTON

Idag mår jag bra, imorgon mår jag bättre.

Förut var jag på stan med emely mycket folk i julstressen. köpte iallafall lite presenter. Sen tog vi det lugnt och satt och småprata på mc en stund innan jag var tvungen att dra mig hemåt. När jag kom hem åkte jag min mamma och min låtsaspappa till våran lägenhet i haga som vi fick nykeln till idag! Flytten kommer ske efter allt ståhej är över, så  himla mycket just nu. Ikväll ska jag äta julmat med min "mammafamilj" eftersom jag inte kommer göra det imorgon pga att jag kommer fira jul med min "pappafamilj" på julafton och hans släkt. Det ska bli mys, mina kusiner från stockholm kommer hit, har inte träffat dom sen i början av sommaren. Lite senare ikväll tror jag att jag o julia ska till kulturhuset vet inte om emely kanske hänger med också. Tror inte det kommer bli så mycket bloggning imorgon, men något inlägg lite senare ikväll hinner jag nog med. Ha det gött, puss!

lite bilder från i onsdags


blev förälskad i dessa skor som stod mitt på golvet i kulturhuset


NU SKA OLIVIA SOVA

Lyssnar på fin musik har pratat med en människa ganska länge nu. Nu ska jag sova trots allt mitt pirr som finns i min mage när jag väl somnar ska jag sova gott iallafall. Imorgon (idag) är det dagen innan julafton!



ONSDAG + TORSDAG

Onsdagen började med att det var julavslutning. Åt skumtomtar och drack julmust, fick betyg och kollade på julshowen. Kom hem ungefär halv 12 efter att sagt hejdå till alla. Somande nästan direkt och vaknade ungefär 16.30 då byta jag kläder och fixade till mig lite. Åkte till pappa och hämtade lite saker. Senare mötte jag upp julia ruvejda och emely. Vi gick ut och åt på världens bar. Riktigt god mat och sjukt mysigt där inne. Vi satt i ett rum som påminde om håkan. Det gillas starkt. Efter vi hade käkat gick vi till ica och köpte läsk, godis, energidryck. Jag och julia gick sedan hem till henne för hon skulle hämta saker. Efter det drog hon och jag till kulturhuset där ruvejda o emely var med naim och joseph. Satt med dom där till det blev inne i natten. Det var kul. Sedan vandrade jag och julia hem till mig och sov.

Idag vaknade vi typ 10. Klockan 12 var vi på mc och käkade frukost. Sen gick vi till julia och gjorde allt o inget. Senare på eftermiddagen kom emely och ruvejda så åkte vi till åby och träffade rasmus och lukas. Det var kul men kallt. Nu sitter jag här lyssnar på musik och längtar till morgondagen. Ha det fint, puss!


MOA LIGNELL


20 DECEMBER 2011

Skolan gick snabbt dock var det tråkigt, slutade typ halv 11. Gick hem käka fixa mig lite, senare gick jag ut och träffa kelly vi gick på stan. Sjukt kallt ute. Senare vid klockan 6 kollade vi på moa lignell & amanda fondell som spelade i linden! Tog lite bilder sa några ord osv. Har inte bilderna än men dom kommer upp när jag har dom. Amanda och jag har en likadan gitarr, tyckte det var lite kul. Iallafall grymma är dom. Efter det gick jag o kelly och köpte bullar följde med henne hem en snabbis sedan stack jag hem. Nu har jag precis ätit pannkakor, jag är glad, jag mår bra! Hoppas ni också mår bra, puss!

sommar..

SOV GOTT SÖTA LÄSARE

Nu ska jag gå och borsta tänderna sedan lägga mig i sängen och lyssna på musik och smsa som vanligt. Hoppas ni haft en bra dag och sover gott. Just det imorgon ska jag kanske träffa Andre Zuniga igen. Vi får se hur det blir med den saken. Uppdaterar mer imorgonkväll när jag kommit hem. Puss

en bild ifrån helgen på mig och julia.


JAG HAR VARIT I ALLA STÄDER


SISTA SKOLVECKAN

Sista skolveckan innan jul har startat. Väldigt chill dag, började halv 10. Vi såg på film sedan hade vi extra lång lunch. Efter lunchen gjorde vi pepparkakshus sedan sluta vi runt halv 2. Drog hem till mamma och sov.. haha. Kom till pappa runt kvart i 6 hoppade in i duschen direkt och nu sitter jag här. Imorgon slutar vi klockan 11, skönt!

snodde bild från arlinda, bild på min rygg när vi ser på film typ.


RUBRIK

Sitter i mitt rum hos pappa och lyssnar på musik. Helgen har varit väldigt lyckad tycker jag! Sjukt skönt att bara sega på en söndag som denna, varit hos ruvejda typ hela dagen. Vi har filmat, kollat på dexter och har sjukt roligt med andra ord. Ni ska få massa bilder från hela helgen när jag har dom... Ha det fint imorgon börjar vi halv 10 så jag mår bra. Puss!

NICE SUPRISE

Sitter hos ruvejda nu, drog aldrig till pappa förut ska dit imorgon istället. Vi har nyss kollat på kronjuvelerna och svullat. Förut idag var vi också med julia emely hampus och gustav. Nu har ruvejda typ somnat eller något och jag är inte trött som vanligt. Ha de gött!

nomnomnom!!


FICK HÅKAN AFFISH

Min fina vän emely gav mig en håkan affish igår! Åh vad glad jag blev - när jag har flyttat så ska mitt rum vara ett "håkanrum" har ingen bild på den men jädrans vad fin den är!


denna bild har jag på väggen just nu + några till.

MYSFREDAG SEG LÖRDAG

Igår var det fredag igen och jag julia ruvejda & anton sov över hos emely. Vi gjorde allt och inget. Åt pannkakor, dunkade musik och dansade, myste framför en fin film & pillade lite på varandra. Det var mys. Somnade typ 5, 6 nånstans och vaknade klockan 9 typ av att anton pillade mig i ansiktet. Haha. Iallafall är helt seg idag men det är okej för det är dåligt väder utanför fönstret. Nu är jag hemma hos mamma i stan, åker till pappa om några timmar. Känns som att vi redan har lov men dock har vi ju inte det men jag mår bra. På måndag börjar vi halv 10, vi ska se på film käka godis och baka pepparkakshus. På tisdag ska vi städa på förmiddagen och får gå hem vid lunch. På onsdag är det bara en liten avslutning sedan är det jullov! Hoppas ni har det fint, kram!

btw, finns massa bilder men dom har emely så lägger nog inte lite någongång, men det kan dröja bara så ni vet..


MOT FINA VÄNNER!


UNDERBART - JAG FINNER INGA ORD

Kolla denna länk ----------------------> http://www.tradera.com/hakan-hellstroms-kostym-auktion_280404_145217349


och sedan bilden.. jag är lycklig!




PYYKOLA.SE

Kolla in denna killes blogg - en blogg man aldrig tröttnar på! http://pyykola.se/


FIXAR MIG FÖR FIN MIDDAG!

Mår inte så bra.. typ hängig hoppas inte jag har feber. Iallafall nu ska jag börja fixa mig om cirkus 45 min ska vi gå till resturangen och käka gott! Ha en fin torsdagskväll för det ska jag ha!

några bilder från en fin resturang vi var på i stockholm för ganska längesen



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!

Dom har lagt in ännu mer artister på peace and love nu och jag är sååååå lycklig!!!

har gjort en lista med artisterna som kommer dit, kommer lägga in mer låtar när det kommer in nya artister osv, så orkar ni inte gå in o kolla deras hemsida hela tiden så kan ni subscriba
den här!

Har inte lagt in alla som står på hemsidan för vissa hittade jag inte på spotify men aa sjukt bra musik iallafall! :D

UTAN DIG VET JAG INTE VAD JAG HADE GJORT


JAG VILL FYLLA ÅR!

Om exakt 52 dagar är jag 16!

taggar förfullt genom att lyssna på ÄRE FEST ELLER?

PLUGG PLUGG & ÅTERIGEN PLUGG

Nu har jag pluggat.. pluggat lite till.. nu tog jag en liten paus och snart ska jag fortsätta plugga.. senare ska jag käka efter det kommer jag nog antaligen plugga igen.., sen ska jag duscha o sen ska jag plugga lite till... hmm.. lycka till?


THAILAND 2012 KÄNNS INTE HELT FEL!


RENSAR MOBILEN

Nu sitter jag och lägger in massa bra musik på datorn som sedan ska in i mobilen, ska ta bort typ allt jag har i mobilen förutom fina håkan Kommer lägga in bla kent, johnossi, hästpojken, paparoach, green day m.m riktigt bra musik det där! Vad lyssnar ni på för musik?


SISTA INLÄGGET FÖR IDAG

Lite dålig uppdatering idag känner jag men inte haft tid till det helt enkelt. Nu ska jag gå och stoppa i mig något sedan ska jag lägga mig i soffan och glo tv ett tag innan jag går och lägger mig. Ha det gött!

Btw jag är mer taggad än någonsin för allting jag har framför mig!

slumpad bild - saknar


MANGE MAKERS - MANGE BJUDER


YOU ME AT SIX - UNDERBART


ANONYM KOMMENTAR, HÄR KOMMER SVARET

Eftersom det var en anonym kommentar så skriver jag frågan och svaret här, eftersom jag inte vet vem du är osv.

Du frågade om göteborgslåten i förra inlägget om det var the moniker som sjöng - jag vet faktiskt inte om det är han som sjunger, men jag tror att det är någon annan men musiken är ju iallafall från hans låt!

SANN LÅT JAG PRECIS HITTADE!

Så sjukt mycket kärlek till götet!


FÖRST KOM INGENTING SEN KOM INGENTING

Idag var det skola, sista lektionen var idrott haha svettades som en gris. Efter skolan gick jag och julia hem till henne o käka duscha m.m bara chillade. Skön eftermiddag med andra ord, vi tog det lugnt. Nu sitter jag här som varje kväll och lyssnar på musik, kent är det just nu. Hoppas ni haft en fin dag, kram!


KENT TILL PEACE AND LOVE 2012!

GISSA VEM SOM ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD?!?!


NU SKA JAG DRÖMMA MIG BORT




TOG EN PAUS FRÅN PLUGGANDET

Sitter med musiken på som alltid, bob sinclar är det just nu! Iallafall senare tänkte jag spela in när jag sjunger melissa horn.. har ingen aning om hur de kommer låta det kan hända att jag lägger upp de men inte så stor chans att jag kommer bli så nöjd så antagligen inte men vem vet ;) ha det gött!

älskade göteborg <3



I MISS YOU

Sitter och lyssnar på blink 182, dom äger. Som ni kanske förstod sov emely hos mig från igår till idag. Halv 11 hämta hennes pappa oss imorse så åkte vi hem till henne nu är jag hemma igen och är dötrött. Om ett tag ska jag plugga lite skönt faktiskt. Jag har lärt mig att älska livet även fast det är svårt ibland. Jag har så himla mycket att se fram emot vilket är underbart. Hoppas ni har en fin söndag!



NU SKA VI SOVA


MED EMELYBOOOOII

käkat pizza oså ikväll rå, fett gott! sedan så har vi varit i åby med julia rasmus och robin. heheheheheheheh är jätte oseriöst baaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj(ssssss)


SKYPE

Suttit och webbat med andreas & joakim i typ massa timmar, klockan är 04.35 och jag ser ut ungefär såhär


ÖNSKELISTA

Biljett till peace and love
kapten röd biljett
jason derulo biljett
melissa horn biljett
thåström biljett
en akustisk gitarr
en skateboard
håkan hellström affisher
pengar
hörlurar
naglack
smink
biopresentkort
trisslotter
tuggummi
håkan hellström påslakan
en ödla
massa hårfärger i sprayburkar
tågbiljetter till göteborg
TRÄFFA HÅKAN ELLER DANEIL ELLER VEM SOM HELST I BANDET , INGEN FÖRSTÅR HUR JÄVLA LYCKLIG JAG SKULLE VARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
massa biljetter till ställen långt härifrån
massa strumpor
en till fejkpiercing (likadan som jag redan har)
& massa massa massa mer!!!!!!!!!!!!


GRYYYYYYYYMT!


ISON & FILLE - FÖR EVIGT

Vi lever såhär från söderort till västerort slutprodukter av slutstationer tomma glas och tomma konversationer om tomma livssituationer det räcker örfila dig själv kompis jag vill sitta i den senaste modellen brevid den senaste modellen åhå sluta gnäll vi satt på stationen med betong block fast kedjade vid anklarna en förvirrad varjflcok som gärna förträngde dom nattliga tankarna miljonprogram tvingade vissa till harann kanske släppa gram till han som hade vanligare efternamn miljon hah höjden av ironi så som att vi skulle äta pipas med tryffelbli jag svär det kändes svårt när jag inte hade nåt vilse utanför orten vilse utanför porten fuck vykorten ingen påstigning till sist dörrarna stängs jalla ta mig till slutstation för samtliga ta mig till sängs kärlek, kärlek börjar med bråk blev kärlek till att jag ska börja få henne att tro att jag inte är kär alls men plötsligt så var jag där krig och kärlek är det verkligen värt att hon mitt hjärta ska snitta allt för trygghet några skratt och lite fitta trots att hon gör dig galen så vill man ha henne endå hon som blir rynkig och grå hon som är där när min jörak inte längre kan stå hon som tittar igenom album när vi är 72 hon säger vi var barn då hon som ger dig ditt första barn och ditt sista hejdå sånt e livet upp o ner höger vänster snabbt långsamt det var kul när det var tugg på heltid men ingenting jag saknar man ser nya varjflockar nu en favorit i repris en bandit i sitt bänkparadis nu känns det svårt när jag har lite mer nya problem nya konversationer jag smuttar på glaset med samma kinder och väntar på nya hinder snart är jag lycklig från hjärtat för evigt

-


HAH GJORDE ETT IDOLTEST


JAG KOMMER

Min storebror sitter o spelar jag kommer med veronica maggio på sin gitarr så har fastnat på den nu.., iallafall senare åker jag till mamma igen dags för mammaveckan kommer bli skönt att vara i stan igen. Tror jag ska träffa julia och emely sen, eller? Iallafall idolfinal ikväll också som jag inte tänker missa. Hejar inte direkt på någon hejade ju på andre och sen moa. Jaja dom kommer säkert synas på skärmen ikväll också, ha det gött och han en awesome fredag!


LILLA LONDON

Hittade den här låten på en annan blogg, ganska bra faktiskt. Dock är musiken från broder daniels låt "I'll be gone" och självklart är broder daniels låt så himla mycket bättre men denna var helt okej endå.


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE


TO THE MOON & BACK

Sitter i sängen och lyssnar på musik tänkte typ sova för nån timma sen men gjorde aldrig de o nu är jag typ pigg igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva kände bara för att uppdatera lite. Vad ska ni göra i helgen? Jag ska umgås med fina vänner! XOXO


STUDIEDAG IMORGON!

Idag är det torsdag, skoldagen var riktigt seg men eftermiddan/kvällen blev lyckad tyckte jag. Efter skolan var jag med julia och emely vi gick på stan o flumma. Lite senare var vi också med hampus & gustav. Sen kolla vi chris medina endå.. jag ville inte ... jag trodde inte att vi skulle.. vi skulle väl inte? Men vi kolla endå alla verka ha kul utom jag, jag ville därifrån, hade ont i benen orka inte stå, såg ingenting, svettades ihjäl osv osv.. Iallafall så filmade hampus mig när vi kolla på chris så hoppas han inte lägger upp de nånstans gjorde värsta minen... iallafall aa imorgon är det studiedag för min del, verkligen jätteskönt! Ska sova ut länge. Ha en fin torsdag allesammans & ha de gött!


I LOVE YOU MORE THEN WORDS CAN EXPLAIN


BIO MED BÄSTAVÄN

Kom hem för ca en timme sedan, jag och emma var på bio såg den senaste twilight filmen "breaking dawn" fick damp kan jag säga er! Vi var också med emilia sebbe & jennifer en stund på stan senare när jag o emma satt o vänta på bion skulle öppna så kom macke & henke och satt o prata med oss en stund. Ha det gött!

2 bilder från idag


DETTA VAR DET VI HÖLL PÅ MED


5 SECONDS OF SUMMER

5 seconds of summer är ett band som jag precis hittade på youtube.. det är tre killar som är 96or och .. omg dom gör mig galen! har suttit o stirrat o lyssnat på deras videor som en idiot nu omg omg omg omg omg okej ursäkta men alltså ogm omg ogmogmgomgmo g!!!!!½!!!!!!!!!!!! ni kanske inte fattar vad ajg menar men , alltså gaaaaaah!!! dessa killar dödar mig!!!!!! deras sång, deras gitarr, deras dialekt, deras utseende åååååååååååh!!!!



VI KÄKAR SKINKA, STJÄRNAN BLINKAR!

Tjena bloggen! Idag var det skola som vanligt.. somnade nästan på engelskan.., på lunchen drog jag julia & emely och käka kyckling kebab, åååh det är så nomnomnom! Efter skolan gick jag hem till julia, hon var redan hemma eftersom hon slutade tidigare än mig idag. Vi har ******** det var kul. Ni kommer märka senare vad jag pratar om. Sitter just nu och lyssnar på kent om ett tag ska jag plugga musik som jag ska redovisa på torsdag. Imorgon efter skolan ska jag träffa emma och vi ska gå på bio. Breaking dawn blir det, ååh har hört både bra och dåligt om den men jag tror jag kommer bli galen i den som jag är i dom andra twilight filmerna. Ha det gött , kram!


FÖRÄNDRATS?


2 år sedan



1 år sedan



nu


BARA FÖR ATT VI VILLE HA DET LITE BÄTTRE

Sitter o lyssnar på musik , tar de lugnt bara. Skolan idag var rätt okej, måndagar går alltid fort. Efter skolan hade jag möte sedan var jag och kelly på stan. Köpte mig ett par uggs! Konstigt nog började de snöa senare kanske var meningen att snön vänta tills jag fixat mig skor? haha! Vi pratade även med olle hammar i telefon idag också, skön snubbe dedär! När jag kom hem förut åt jag pizza, dögott var det! Nu ska jag läsa lite andras bloggar medans någon annan kanske läser min, vad vet jag. Ha de gött!


NÅGRA BILDER FRÅN IDAG


HOS FAMILJEN DAHLSTEDT

Sitter hemma hos emma o lyssnar håkan vi ska snart se på någon film. Förut var omer här också men han drog för ett tag sedan. Sov hos julia från igår till idag, vi var med macke och hade kul. Sedan lite senare på kvällen var vi med anton och hans kompisar. vet inte när vi kom hem men då hade vi kul även fast vi inte gjorde nånting skulle försöka dricka en sprite vi glömt i frysen så det var en klump.. gick sådär! Iallafall jag mår bra hoppas ni också gör det, ha en fin söndag och andra advent kram!

bild från i sommars, gud vad jag saknart!


GALET BRA MUSIK & JULMUST!

Japp, lyssnar på asbra musik nästan för bra för att vara sant o dricker nästan de godaste som finns, julmust! Kom ut från mitt varma bubbelbad alldeles nyss, förbannat skönt måste jag säga! Om ett tag ska jag börja fixa till mig sitter o väntar på att mitt hår ska torka.. sedan drar jag mig till julia där jag sedan sover i natt. Ha en fin lördag för det ska jag ha, puss & kram!

julia & jag i somras

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN


RANDOM


TJAAAA NU : IDOLTIME!


ITALOBROTHERS

ALLTSÅ NU ÄR DET SÅHÄR!! JAG HAR VELAT SE ITALORBROTHERS SEDAN DERAS DEBUT "STAMP ON THE GROUND" KOM UT, DET VAR LIKSOM FLERA ÅR SEDAN, OKEJ OM DERAS MUSIK KANSKE ÄR "FJORTIS" MEN JAG GILLAR DERAS LÅTAR NÅT OTROLIGT MEN DOM HAR ALDRIG HAFT NÅN JÄVLA KONSERT I SVERIGE BLÄÄÄÄÄ, FÖR ER SOM INTE VET KOMMER DOM FRÅN TYSKALAND O EEH AA FÅR DAMP!!

DERAS NYA SINGEL!

OH MY GOD!

Älskar livet som tonåring just nu! Bara lite mer än ett år kvar tills jag är sjutton, åååh har väntat sen jag var liten på den dagen!


SORRY BUT I DON'T NEED U ANYMORE

Kom till min pappa för en stund sedan, min fina morfar skjussade mig hit! Nu lyssnar jag på musik och är hungrig så hoppas vi ska äta snart. Ikväll är det hemmakväll med min "pappafamilj" ska bli mys. Förut var med lucas som vanligt, han gör mina dagar så himla bra fast han är så himla långt ifrån. som håkan säger " det är sjukt hur nåt så nära kan va så långt bort" Imorgon ska jag nog träffa julia kanske sover där också hon vet inte om de än men hon o jag ska leva livet! Jappjapp det var allt för mig just nu, ha de gött!

bild från förut

" SÅNT DÄR HÄNDER OCKSÅ IBLAND"


SÅ JÄKLA MÄKTIGT!


FUCK IT I'M YOUNG


IGÅR VAR JAG LEDSEN, IDAG ÄR JAG GLAD

igår var jag ledsen, riktigt jävla ledsen. Men sedan fick jag reda på lite andra hemskheter av någon annan, då insåg jag att jag var ledsen helt i onödan. Insåg att mitt så kallade "problem" inte var nånting i jämförälse med någon annans. Idag är jag glad och det är bra, jag är taggad som satan till peace and love har sagt det massa gånger så kunde lika gärna säga de igen, har fått sån jävla pepp av alla videos och helt ärligt har jag börjat fundera på om jag ska till way out west också.. Peace and love är i början av sommaren, världens bästa start typ way out west är i augusti alltså ett grymt avslut också. Men först o främst är det peace and love som gäller för min del sen får man se hur mycket pengar man har kvar!

BLIR SÅ JÄVLA TAGGAD!


DETTA SKULLE SITTA FINT


DET GÖR ONT ATT VETA

Jag visste att jag skulle bli ledsen av sanningen, men trodde aldrig jag skulle bli såhär ledsen..


!


JAG TRÖTTNAR ALDRIG


JUSTIN SAID


1 DECEMBER

Var är snön?

Iallafall hemma från skolan idag också min jävla influensa är dumihuvet. Ska dra mig dit imorgon iallafall. Pluggade lite svenska nyss kände att det var längesen. Roligt var det också för den delen. Nu lyssnar jag på fina låtar och önskar att jag kunde se snöflingor falla ner från himlen utanför mitt fönster men icke sa nicke. Ska snart äta mat, min gulliga mamma håller på att laga mat just nu men vet dock inte vad det är för något, hoppas på något gott! Jag saknar håkan och tycker att han kan komma tillbaka nu. Snart är det jul också vilket jag ser fram emot eftersom jag vet vad jag ska få i julklapp och är så jävla glad för det hihi! Är väldigt sugen på att lära mig låten järnspöken av kent på gitarr men har ingen ork till det och min storebror är inte hemma så han kan inte hjälpa mig. Jag vill åka till göteborg dricka svart kaffe och leta efter håkan. Nu knacka mamma på dörren och sa att vi skulle äta så avslutar väl här då, hoppas ni mår bättre än mig kram!

just det, jag vill vara på ett nöjesfält med någon jag tycker om också.

RSS 2.0